Kruidige omelet met groene asperges
Hoe simpel kan het zijn.
Bak een omelet, voeg wat groente toe en smullen maar!
Je hoeft echt geen ster in de keuken te zijn om iets lekkers klaar te maken.
Wat heb je nodig: voor 2 personen
olijfolie om te bakken
4 eieren geklutst
peper en zout naar smaak
verse of gedroogde kruiden zoals peterselie, dille, munt etc.
groene asperges
Zo ga je te werk:
Verwijder het houterige uiteinde van de asperges.
Je kunt ervoor kiezen om de asperges te koken, te stomen of te grillen.
Afhankelijk van de dikte zal koken tussen 3 en 5 min duren.
Grillen een minuut of vijf. (Als je gaat grillen wrijf dan de asperges in met olijfolie en niet de grillpan. om een grote rookpluim te voorkomen!)
Stomen zal iets langer duren, ik denk een minuut of zes/zeven.
In de tussentijd kluts je de eieren met de kruiden en peper en zout.
Doe een klein beetje olijfolie in een braadpan met anti aanbak laag en bak een omelet.
Proef en breng op smaak met zout en peper.
Smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties