Marshmallow fudge
Marshmallow fudge.
iets om lekker van te genieten bij een kopje koffie of thee.
Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en een beetje geduld. De fudge moet namelijk een paar uurtjes opstijven in de koelkast.
De ingrediënten: voor ongeveer 16 kubusjes
300 gram chocolade naar keuze.
2 eetlepels pindakaas
2 eetlepels boter
Ongeveer 50 gram mini marshmallows
En zo maak je het:
Smelt de chocolade au bain marie (of in etappes van elk 20 seconden in de magnetron).
Roer de pindakaas en de boter door de warme chocolade totdat het een geheel wordt.
Laat een paar minuutjes afkoelen. Als je de marshmallow meteen zou toevoegen dan zouden ze smelten. Wacht daarom even voordat je ze toevoegt, maar niet te lang, want dan wordt de chocola alweer te hard.
Roer de marshmallow er doorheen.
Doe de massa in een klein rechthoekig schaaltje en druk een beetje aan.
Dek af met plasticfolie en zet voor minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven.
Snij daarna voorzichtig in blokjes.
Geniet ervan!
Reactie plaatsen
Reacties