Pitabroodje met tonijnsalade
Lekker hoor zo'n fris broodje met zelfgemaakte tonijnsalade. En het is zo gepiept!
Binnen een paar minuten kun je aan tafel.
Een blikje tonijn hebben we allemaal wel in huis denk ik?
De ingrediënten: Voor 2 pitabroodjes
2 pitabroodjes
Voor de tonijnsalade:
1 blikje tonijn op water (afgegoten)
2 eetlepels Griekse yoghurt
1 theelepel mosterd
1 theelepel honing
1 theelepel gedroogde dille (of 1 eetlepel verse dille)
scheutje citroensap
peper en zout naar smaak
Om te garneren:
1 Tomaat in plakjes
1/2 rode paprika in reepjes
1/2 rode ui in halve maatjes
koriander of peterselie
En zo maak je het:
Bak de pitabroodjes in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng alle ingrediënten voor de tonijnsalade en breng op smaak met zout en peper.
Garneer met de overige ingrediënten.
Smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties