Frambozen bommetjes
Voor deze lekkere balletjes heb je maar enkele minuten en maar 3 ingrediënten nodig!
Is dat niet fantastisch?
Waar wacht je nog op? Rollen maar......!
Dit heb je nodig: Voor 12 balletjes
200 gram diepvries frambozen, bevroren
60 + 10 gram gemalen kokos
170 gram pure chocolade
En zo maak je ze:
Doe de bevroren frambozen in de blender en maal fijn.
Schep 60 gram van de gemalen kokos er doorheen. Meng goed.
Draai er balletjes van ter grootte van een walnoot.
Leg de balletjes op een bord bekleed met aluminiumfolie.
Zet het bord met de balletjes even in de diepvries terwijl je de chocolade smelt.
Dit doe je au bain marie of in de magnetron.
Neem vervolgens je balletjes er weer bij en wentel ze door de gesmolten chocolade. Bestrooi meteen met de rest van de gemalen kokos.
Je zult snel moeten werken. Als het te lang duurt en je balletjes worden wat zacht dan zet je ze tussendoor nog even in de diepvries.
Zodra de chocolade gestold is zijn ze stevig genoeg om in de koelkast te bewaren.
Geniet ervan!
Smakelijk